Vegan zure room bakjes

Wie zegt dat vegans veel moeten missen? Alles valt prima na te maken! 😉 Onlangs bedacht ik een vegan zure room waar ik op dit moment gewoonweg geen genoeg van kan krijgen! En dat terwijl ik de originele zure room van koemelk minder lekker vind. Dus dat!

Met deze verrukkelijke zure room bedacht ik al snel deze onweerstaanbare lekkernij. Met het grootste gemak gemaakt, met zeer weinig ingrediënten! KNETTER GEZOND!

SAM_2858

Dit heb je nodig:

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Je kunt het beste quiche vormpjes gebruiken, maar ieder ander gewenst vormpje volstaat ook. Vet de vormpjes goed in met kokosolie. Besuiker de vormpjes met de erythritol suiker, klop het overtollige suiker eruit.

SAM_2857

Roer alle ingrediënten voor de bakjes in een kom door elkaar, tot een deegbal. Trek steeds kleine stukjes uit het deeg en druk tussen de handpalmen plat, vul een vormpje en druk het deeg goed aan, naar buiten toe voor een mooie rand. Bak de bakjes in het midden van de oven gaar in ongeveer 25 minuten, blijf tussentijds goed controleren. Laat kort afkoelen en haal de bakjes voorzichtig uit de vormpjes, keer om en laat drogen.

SAM_2860

Vul de bakjes tot slot met de zure room. SMULLEN MAAR!

 

Een reactie op “Vegan zure room bakjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *