Appel-chocolade stamper ( vegan)

Deze appeltaart is nét even een tikje anders dan de traditionele recepten voor appeltaart! Super lekker!
Dit heb je nodig:
Voor de eerste laag
- vijf appels, gewassen en in de schil, in stukken
- 200 gram pompoenpitten
- 150 gram volkoren boekweitmeel
- twee eetlepels fiberfin of psyllium
- twee eetlepels stevia sweet Xtra
- 10 druppels stevia chocolade
- een eetlepel wijnsteenbakpoeder
- een banaan
Voor de tweede laag:
- een appel, gewassen en in de schil, in parten gesneden
- een kopje rozijnen, geweekt en uitgelekt
- een eetlepel ceylon kaneelpoeder
Voor de topping:
- twee bananen
- een appel, gewassen en in de schil gelaten, in stukken
- 50 ml haver of andere melkvervanging
- twee eetlepels biologische magere cacaopoeder
Om te garneren:
- een appel, gewassen e in de schil, in kleine stukjes gesneden
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden, vet een ronde hoge springvorm ( 22 cm) in met kokosolie, bekleed met bakpapier. Pureer alle ingrediuenten voor de topping in de keukenmachione tot een gladde massa en gooi over in een kom. Pureer alle ingrediënten voor de taart in de keukenmachine tot een gladde massa. Stort dit op de bodem van de vorm, en verdeel. Bekleed het beslag met de parten appel, rozijnen en kaneel. Schenk de topping er over en verdeel. Bestrooi de topping met de stukjes appel. Bak de taart in het midden van de oven gaar in ongeveer 45 minuten, blijf tussentijds goed controleren. Laat afkoelen.