Banaan-spinaziecake ( vegan)

Waarschijnlijk niet echt een combinatie waar je aan denkt, maar probeer deze cake maar eens! Je zult verbaasd zijn!

Dit heb je nodig:

  • 200 gram gewassen bladspinazie
  • vier bananen
  • anderhalve eetlepel Fiberfin
  • 200 gram walnoten
  • 50 gram rijstemeel
  • een eetlepel stevia sweet Xtra
  • een eetlepel wijnsteenbakpoeder

Voor de topping:

  • twee bananen
  • ceylon kaneelpoeder

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden, vet een kleine vierkante cakeblik in met kokosilie en bekleed met bakpapier. Pureer alle ingrediënten voor de cake in de keukenmachine tot een fijne massa. Stort in het blik en verdeel. Pureer de twee bananen in de keukenmachine en verdeel de puree over het beslag in het blik. Bestrooi met kaneelpoeder.

SAM_5647

Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 40 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

SAM_5644

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *