Crunchy hazelnoot chocoladepasta

Deze heerlijke crunchy hazelnoot-chocoladepasta maak je niet alleen in één handomdraai, het bevat ook maar vier ingrediënten! Wil je een gladde hazelnoot-chocoladepasta? Maal de massa dan volledig glad.

Dit heb je nodig:

( voor een klein potje )

  • 40 gram hazelnoten
  • drie eetlepels greensweet-stevia sweet Xtra of 15 druppels greensweet stevia chocolade druppels
  • drie flinke eetlepels rauwe cacaopoeder
  • twee flinke scheuten avocado olie
  • twee eetlepels water

Zo maak je het:

Doe alle ingrediënten in een HS blender of staafmixer met een groot vermogen en maal de massa net zo fijn en crunchy als je wenst. Schep over in een schone glazen pot en bewaar op een koele donkere plek.

SAM_2070

Je kunt de pasta ook gebruiken als vulling of topping in taart, gebak en cake ! Ook lekker : een lepeltje door yoghurt of kwark roeren!

SAM_2072

 

4 Reacties op “Crunchy hazelnoot chocoladepasta

  1. Hoi Monique, ik zou dit recept wel eens willen proberen!
    Maar hoe lang kun je het potje ongeveer bewaren?

    • nee…ik ben niet van de perfecte doseringen…..gewoon een scheutje. Geen grote scheut, gewoon een scheutje. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *