Gevulde ui met geitenkaas ( airfryer recept)

Wat een heerlijk en simpel recept! Je kunt dit recept ook in de oven maken. Verwarm de oven voor op 185 graden, en bekleed een bakplaat met bakpapier. Bak de uien in ongeveer 25-30 minuten goudbruin gaar. Blijf tussentijds even controleren.

Dit heb je nodig:

( voor vier personen, één gevuld ui per persoon)

  • vier grote gele uien
  • 8-10 plakken biologische geitenkaas
  • basilicum
  • kerriepoeder

IMG_1028

Zo maak je het:

Snij de topjes van de uien, verwijder de schillen. Snij de plakken geitenkaas in lange reepjes. Verwijder steeds een laagje ( ring) van de ui en bekleed iedere laag met een reep geitenkaas, vouw de laagjes weer terug in elkaar Beleg de uien met geitenkaas en bestrooi met basilicum en kerriepoeder.

IMG_1026

Zet de temperatuur op 180 graden. Bekleed de baklift met een stukje bakpapier. Bak de uien in ongeveer 5-8 minuten gaar, blijf controleren.

IMG_1027

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *