Mega snelle kokos macronen maken met drie ingrediënten!

Ik was vroeger als kind al dol op kokos. Van kokosbrood tot makronen, ik was echt een groot fan van Bounty. Ik maak nu regelmatig voor mezelf nog heerlijke kokos-lekkernijen, de ” meukvrij-way” . Zo maak ik vrij regelmatig deze verrukkelijke kokos makronen, die ook nog een megasnel en makkelijk zijn om te maken. Ik krijg regelmatig een boel verse eitjes direct van de boer, en soms zijn dat er zoveel, dat ik er dan deze kokos makronen van maak om aan deze lieve boer dan weer terug cadeau te doen, hij vindt ze verrukkelijk !

Je hebt maar drie ingrediënten nodig: stevia / eryhtritol, biologische kokosrasp en eiwitten. Dit maakt deze kokos makronen meteen een zeer rijke bron aan eiwitten en kunnen als goede aanvulling na een fikse duursport-sessie worden gegeten. Zeker na een flinke fiets oefening  ( spinning lesje of mountain-bike-parcours) zijn deze kokos makronen top. Hoe maak je ze?

Dit heb je nodig:

Zo maak je ze:

  1. roer de stevia / eryhtritol / kokosrasp door de eiwitten en giet dit mengsel over in een pan.
  2. verwarm al roerend tot de massa iets dikker wordt.
  3. verwarm de oven voor op 175*C, bekleed een bakplaat met een bakmat of bakpapier
  4. schep bergjes op de bakplaat. Bak de makronen in het midden van de oven gaar in ongeveer 30-35 minuten, blijf tussentijds controleren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *