Supersnelle airfryer roomkaas-taart

Deze verrukkelijke taart heeft geen extra introductie nodig…maak hem gewoonweg maar eens en je begrijpt wat ik bedoel`! Je kunt ieder soort roomkaas gebruiken, maar ik adviseer je echt om de biologische te kiezen die je in een biowinkel koopt!

Dit heb je nodig:

  • 200 gram lijnzaad
  • 350 gram havermout
  • drie eetlepels MOOS FAVORITES biologische erythritol
  • warm water
  • twee eieren of een gepureerde banaan
  • verse bio/dynamische roomkaas of geitenkaas-spread
  • verse basilicum

Zo maak je het:

Bekleed de baklift met een vel bakpapier.  Maal de lijnzaad en havermout in een blender tot meel. Roer alle ingrediënten behalve de roomkaas en basilicum in een kom door elkaar , voeg steeds kleine beetjes warm water toe tot de massa stevig en smeuïg wordt. Stort de massa in de baklift en druk goed aan. Knip de randen van het bakpapier weg. Zet de airfryer op 170•C en bak de bodem 11 minuten. Besmeer tot slot met de roomkaas en bestrooi met basilicum. KLAAR!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *