Avoba chocoladepasta
Watte? Avoba? Ja, je leest het goed. Het is mijn zelf bedachte naam voor de lekkerste homemade chocoladepasta die er bestaat! Vol voedzame ingrediënten! De hoofdingrediënten zijn AVOado en BAnaan. AVOBA! Hoe lekker hij is? Nou, maak hem snel maar eens en je begrijpt wat ik bedoel!
Dit heb je nodig:
- twee grote bananen
- een eetrijpe avocado
- drie flinke eetlepels biologische magere cacaopoeder
- twee eetlepels Greensweet-stevia Xtra = een eetlepel Greensweet erythritol suiker
- een eetlepel johannes broodpitmeel
Zo maak je het:
Maal alle ingrediënten in de keukenmachine tot een romige massa. Schep over in een schone glazen pot. Bewaren in de koelkast.
De pasta is niet alleen heerlijk op brood, toast en crackers, maar ook op de tortilla wraps !!!!!!!
Ga ik zeker proberen, ziet er goed uit!
Hoe lang houdbaar is mijn vraag.
Kun je het johannesbroodpitmeel ook vevangen door iets anders??
Ja vraag ik me ook af. Super recept
Dit choco-recept is verslavend lekker! Een echte aanrader! Bedankt Monique.
Hoelang is dit houdbaar?
Wat een fijn recept!
Zelfde vragen als hierboven idd:
Hoe lang is het houdbaar?
Kun je het johannesbroodpitmeel ook vervangen door iets anders?