Haver pasta

Een heerlijk beleg op brood, maar ook verrukkelijk op toastjes, crackers en ontbijtkoek ( homemade, ofcourse)  De pasta kan perfect als vulling of topping worden gebruikt op taart, gebak en koek! Zo klaar, met maar drie ingrediënten!

Dit heb je nodig:

  • 125 gram havermout ( droog)
  • twee bananen middelgroot
  • anderhalve eetlepel stevia sweet Xtra

Zo maak je het:

Maal alle ingrediënten in de keukenmachine tot een smeuïge pasta. Blijft de massa wat te stevig? Voeg er een heel klein beetje water aan toe.  Bewaar in een goed afsluitbare glazen pot in de koelkast, gebruik de minst koelste plek, zoals de koelkastdeur en de bovenste plank.

sam_9040           sam_9041

Met haverpasta kun je enorm veel kanten op. Niet alleen heerlijk op brood, toast, en crackers, maar ook als vulling voor taart en gebak. Probeer deze lijnzaad torens maar eens! Zo klaar en verrukkelijk!

sam_9037

Dit heb je nodig:

Voor de crackers:

Ga naar het recept voor lijnzaad crackers

Haverpasta

sam_9036

Zo maak je het:

Maak de lijnzaad crackers volgens het recept. Breek ze in stukken. Beleg steeds een stukje cracker met haverpasta. Druk er steeds een stukje cracker op.

sam_9035

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *