Haver pasta
Een heerlijk beleg op brood, maar ook verrukkelijk op toastjes, crackers en ontbijtkoek ( homemade, ofcourse) De pasta kan perfect als vulling of topping worden gebruikt op taart, gebak en koek! Zo klaar, met maar drie ingrediënten!
Dit heb je nodig:
- 125 gram havermout ( droog)
- twee bananen middelgroot
- anderhalve eetlepel stevia sweet Xtra
Zo maak je het:
Maal alle ingrediënten in de keukenmachine tot een smeuïge pasta. Blijft de massa wat te stevig? Voeg er een heel klein beetje water aan toe. Bewaar in een goed afsluitbare glazen pot in de koelkast, gebruik de minst koelste plek, zoals de koelkastdeur en de bovenste plank.
Met haverpasta kun je enorm veel kanten op. Niet alleen heerlijk op brood, toast, en crackers, maar ook als vulling voor taart en gebak. Probeer deze lijnzaad torens maar eens! Zo klaar en verrukkelijk!
Dit heb je nodig:
Voor de crackers:
Ga naar het recept voor lijnzaad crackers
Haverpasta
Zo maak je het:
Maak de lijnzaad crackers volgens het recept. Breek ze in stukken. Beleg steeds een stukje cracker met haverpasta. Druk er steeds een stukje cracker op.