Kasha naantjes

Zo gemakkelijk kun je ze zelden maken., de lekkernijen! Met maar twee ingrediënten in 10 minuutjes gepiept in de fryer! Heerlijk knapperig en crunchy dankzij kasha.

SAM_7453

Kasha zijn geroosterde boekweitkorrels. Ze hebben een heerlijke, nootachtige smaak, waardoor ze perfect zijn ter vervanging voor noten 9 mensen met noten-allergieën bijvoorbeeld)  Ze zijn lekker en gezond. Verkrijgbaar in de biowinkel.

Dit heb je nodig:

  • kasha boekweitkorrels
  • twee grote bananen

Zo maak je het:

Bekleed de baklift met bakpapier. Dit voorkomt dat de kasha korrels in de bak rondvliegen 😉 Snij de banaan in gelijke stukken en haal deze royaal door de kasha. Leg in de baklift. Zet de temperatuur op 190 graden en bak de naantjes 10 minuten.

SAM_9670

Bewaar ze op een schaaltje op kamertemperatuur. Zo blijven ze het knapperigst.

SAM_9669

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *