Kasha naantjes

Zo gemakkelijk kun je ze zelden maken., de lekkernijen! Met maar twee ingrediënten in 10 minuutjes gepiept in de fryer! Heerlijk knapperig en crunchy dankzij kasha.
Kasha zijn geroosterde boekweitkorrels. Ze hebben een heerlijke, nootachtige smaak, waardoor ze perfect zijn ter vervanging voor noten 9 mensen met noten-allergieën bijvoorbeeld) Ze zijn lekker en gezond. Verkrijgbaar in de biowinkel.
Dit heb je nodig:
- kasha boekweitkorrels
- twee grote bananen
Zo maak je het:
Bekleed de baklift met bakpapier. Dit voorkomt dat de kasha korrels in de bak rondvliegen 😉 Snij de banaan in gelijke stukken en haal deze royaal door de kasha. Leg in de baklift. Zet de temperatuur op 190 graden en bak de naantjes 10 minuten.
Bewaar ze op een schaaltje op kamertemperatuur. Zo blijven ze het knapperigst.