Tomaten hasselback met geitenkaas

Ik maak regelmatig een hasselback van zoete aardappel.  Hasselback zijn aardappelen die worden ingesneden, en worden gevuld, daarna in de oven gebakken. Ik bedacht een variant met heerlijke biologische Roma tomaten. Erg lekker voor ” een dagje geen vlees” 😉

IMG_0063

Dit heb je nodig:

( voor twee personen)

  • vier biologische roma tomaten
  • een stuk biologische geitenkaas ( hard) in dunne reepjes gesneden
  • Aminos kokosnoot ” soja” saus of tamarisaus
  • Keltisch zeezout
  • gedroogde bieslook

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 185 graden. Bkleed een kleine ovenschaal met een stukje bakpapier. Snij de tomaten met een scherp mes voorzichtig in. Vul de inkepingen met de reepjes geitenkaas. Bestrooi rijkelijk met de bieslook en het keltisch zeezout. Besprenkel de tomaten met de aminis. Gaar de hasselback in het midden van de oven in ongeveer 30 minuten.

IMG_0061

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *