Vegan speculoos cookie pasta

OH OH OH! Wat is DIT lekker! En ook nog eens knetter-gezond! Heerlijk voor op brood, toast, rijstwafel, cracker, als vulling in taart/ gebak/ cake, als garnering in toetjes en desserts of….gewoon uitlepelen uit de pot! 😉 Want je kunt er echt niet vanaf blijven! Je bent gewaarschuwd!

IMG_1938

Dit heb je nodig:

  • 300 gram zonnebloempitten
  • twee flinke eetlepels speculaaskruiden
  • een eetlepel ceylon kaneelpoeder
  • drie eetlepels greensweet-stevia sweet Xtra
  • een mespuntje nootmuskaat
  • een mespuntje anijspoeder
  • een mespuntje koriander
  • een mespuntje kardemon
  • 125ml olijfolie of gesmolten kokosolie
  • beetje warm water

IMG_1936

Zo maak je het:

Maal alles in de ( liefst hoge snelheids) blender tot een stevige, smeuïge massa. Stort in een goed afsluitbare glazen pot ( bijvoorbeeld weckpot) en bewaar op een droge, donkere, koele plaats. De pasta is ongeveer twee weken houdbaar.

IMG_1935

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *