Verbeterde nieuwe versie MontAna airfryer MF 299 XL

Die airfryers…….ze blijven hip, hot and happening. Op zich een erg prettige hype, want de airfryer kan een zeer gezonde aanvulling zijn op de algemene gezondheid. Het vervangt een friteuse, een oven en een magnetron. Dit alles in één apparaat is uiteraard ook nog eens supertje-handig. Er kleeft echter wel een nadeel aan: vrijwel alle airfryers zijn niet gifvrij, en bevatten vele teflon-lagen. Dit overschaduwt de gezonde voordelen in één klap. Ik ben zelf daarom enorm lang bezig geweest met het vinden van een gifvrije airfryer. En liet daarom ook deze hele hype aan mij voorbijgaan, omdat teflon mijn huis niet inkomt. 

Begin 2017 vond ik dan eindelijk een airfryer, die geen giftige stoffen bevat, de MONTANA. Ik kocht een kleine formaat en ben ermee aan de slag gegaan. Ik was echt blij verrast en al heel erg snel enthousiast en verknocht aan de fryer. Wat een uitvinding.
Inmiddels is de airfryer niet meer weg te denken in mijn keukentje en is hij inmiddels verwisseld van een kleine naar een grote XXL versie. Ik heb mijn enthousiasme gedeeld en de airfryer maakte daardoor een vogelvlucht. De MontAna is tot dusver de enige echte 100% gifvrije airfryer. MontAna heeft afgelopen anderhalf jaar niet stil gezeten en is aan het werk gegaan met de “ schoonheid-foutjes” die er toch waren.
Er kwamen vrij veel berichten over het sluiten van de baklift, die met even wat oefenen soepel gaat, maar je dit wel even onder de knie moet krijgen. Ik maakte o.a een filmpje en heb veel artikelen geschreven waarin ik uitleg hoe je de fryer het beste en zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Toch bleef het een beetje een zwak plekje. Ook waren er berichten dat de baklift hier en daar wat in laagjes losliet. MontAna is daarmee aan de slag gegaan en ……heeft in Augustus 2018 zijn allernieuwste, verbeterde model gelanceerd, waar ik de eer had om te mogen lanceren!
IMG_5079

WAT IS ER VERBETERD?

Om te beginnen is de baklift en bak verbeterd. Deze bestond eerder uit een stalen coatlaag. ( 100% teflonvrij) Deze coatlaag bleek soms wat los te laten, zeker bij onzorgvuldig / verkeerd / overmatig gebruik. Velen waren natuurlijk begrijpelijk wat verontrust, maar gelukkig gaven de deeltjes geen enkel gevaar voor de gezondheid, mocht het in voedsel terechtkomen. MontAna is ermee aan de slag gegaan. De oplossing was helemaal geen laag meer, maar alles keramisch, net als een keramische pan. Als alternatief voor de Teflon anti-aanbaklaag werd de keramische anti-aanbaklaag geïntroduceerd, een van de merknamen voor het materiaal is Thermolon. Thermolon heeft de voordelen van Teflon maar niet de nadelen omdat het gemaakt is van de natuurlijke bestanddelen keramiek en titanium. Keramiek is bekend van vazen en potten, titanium is een chemisch element met een zilveren kleur dat in de natuur voorkomt en wordt bijvoorbeeld ook voor protheses gebruikt. Een mengsel van keramiek en titanium kan onder hoge druk op een pan worden gezandstraald en daarna op 2.000 °C worden verhit om het aan de pan te ‘bakken’. Titanium is heel sterk maar flexibel en goed bestand tegen zout en zuur. Keramiek wordt al duizenden jaren gebruikt voor potten en pannen om in te koken en bakken omdat het een gladde kristal-achtige structuur heeft en warmte goed kan weerstaan. Thermolon bevat dus geen PFOA (giftige stof), en natuurlijk ook geen PTFE (Teflon).
IMG_5080
Een voordeel is dat het vrij hoog hittebestendig is. Waar Teflon giftig wordt bij verhitting boven 350 °C houdt Thermolon het goed vol tot 450 °C, dit zijn natuurlijk temperaturen die je in je airfryer niet gaat bereiken. Daarnaast heeft de moleculaire structuur van Thermolon nog een voordeel: het zorgt voor een goede warmteverdeling in de fryer, waardoor de warmte efficiënt gebruikt wordt en je dus minder warmte nodig hebt voor het bakken van je eten dan in een airfryer met Teflon. PFOA (de schadelijke stof in Teflon) wordt tegenwoordig niet meer gebruikt voor de fabricage en hechting van Teflon aan pannen, dus het Teflon van vandaag is niet meer het Teflon van jaren geleden. Toch kiezen steeds meer mensen voor pannen met een keramische anti-aanbaklaag: de keramisch pannen ( en airfryers)
IMG_5093
De sluiting is verbeterd. Het kostte even wat oefening, om de baklift precies goed te kunnen sluiten. De hendel moest iets omhoog worden gedrukt om de baklift in het slot te laten vallen. Dit moet je wel even weten. Als je dit trucje eenmaal kent is het niet lastig meer maar toch bleven velen dit wel een euvel vinden.
IMG_5096
MontAna heeft een hittebestendig rubber ( uiteraard ook 100% gifvrij )  in de bak geplaatst. Hierdoor schuif je voortaan de baklift recht en zonder frictie in de fryer en hoef je de hendel dus niet meer op te lichten  De baklift buigt nu niet meer door waardoor de bak ook stabiel blijft. 
 
Verder is hij gebleven zoals hij was. Nog steeds goed voor 5,5 liter voedsel, 1800 Watt, geschikt voor 2-5 personen en hij kan 1200 gram patat per keer aan. Het type is niet veranderd:  de MF299 XL. Dit is belangrijk om te weten bij je aanschaf, omdat er inmiddels twee andere versies verkrijgbaar zijn. Deze worden uiteraard niet meer geproduceerd, maar vele webwinkels bieden hun oude versies nog wel aan , soms nog voor de volle prijs. Let daar dus wel op. De oudere versies moeten allemaal goedkoper zijn geworden dan € 189 euro.  Zo niet, dan word je een poot uitgedraaid. 
IMG_5082
 

WAT KUN JE ER ALLEMAAL MEE?

Ik ben inmiddels al aardig doorgewinterd in het gebruik. Ik heb heel veel lekkere recepten bedacht die zijn gebundeld in een heus echt eerste meukvrije airfryer-receptenboek. Daarover verderop meer. 
De airfryer heeft erg veel voordelen. Het vervangt frituren, bakken, en opwarmen in een magnetron. Wat zijn hier de voordelen van?
 
FRITUREN:
Ik ben geen fan van frituren, en promoot dit dan ook niet. Sterker nog: ik heb nog nooit een friteuse in mijn bezit gehad. De grootste reden vind ik, dat het vrij snel acrylamide kan ontwikkelen. KLIK HIER om hier meer over te lezen. 
Daarnaast kan gefrituurd voedsel enorm veel verzadigde vetten bevatten, afhankelijk van het vet waarin wordt gebakken. Frituren is eigenlijk heel veel vitaminen, mineralen, vezels en andere moleculen kapot bakken zodat vooral het vetgehalte in het voedsel wordt gezogen. Ook kunnen achtergebleven deeltjes in het frituurvet kankerverwekkende stoffen gaan uitscheiden. Kortom, ik ben er geen fan van en ben daar erg blij met de airfryer. 
De airfryer vervangt de friteuse,. Het heeft geen bakvet nodig waardoor bijvoorbeeld patat via hete lucht wordt gebakken. Dit vraagt zeker in het begin wat oefening ( om je patat zo knapperig als je wenst te verkrijgen) KLIK HIER om naar mijn uitgebreide artikel te gaan over hoe je het beste je patat kunt bakken in de fryer. Het grootste voordeel is dat je vetvrij bakt en daardoor veel gezondere friet op tafel kunt zetten. Daarnaast is het veel sneller klaar en heb je geen baklucht in huis. Ook blijven vitaminen, mineralen en vezels beter behouden. 
IMG_5092
 
BAKKEN
De oven is, tot tegenstelling van een friteuse, juist mijn allerbeste vriend. Ik bak dagelijks in mijn oven.Heb je geen oven? Of vind je het vaak teveel gedoe om bijvoorbeeld voor een cake te bakken je grote oven aan te moeten zetten? Dan is de airfryer ook de perfecte vervanging, Je kunt op ieder moment van de dag je fryer direct aanzetten om de lekkerste dingen te bakken. Van cake tot muffins, van brood tot zelfs taart. Mijn moeder ( 70) absoluut geen keukenprinses, geniet steeds van haar eigen gebakken cake uit haar fryer. Ze houdt absoluut niet van koken , laat staan bakken, maar een cake bakken in haar airfryer vind ze fantastisch leuk omdat het zo eenvoudig is. De airfryer is daarom voor mensen die niet houden van te lang in de keuken staan, of voor ouderen, zeer geschikt. Als ik zie hoeveel plezier mijn moeder ervan heeft….ze braadt haar kippenpootjes erin, toast haar brood, en bakt er flink op los. 
SAM_8643-1200x800
 
MAGNETRON:
Ik snap nog altijd niet zo goed dat die dingen nog steeds zo razend populair zijn, maar goed……helaas vinden we in zowat ieder huishouden wel een magnetron. Mijne is jaren geleden al uit mijn huis verbannen. De airfryer is zeer geschikt om bijvoorbeeld dingen te ontdooien of op te warmen. Bij je airfryer krijg je bijvoorbeeld een toast-rekje bijgeleverd. Je kunt in nog geen 3 minuten je brood toasten in de morgen. Omdat de fryer geen voorverwarm-tijd nodig heeft is het dus ook ontzettend snel en handig in de morgen. Ook je andere producten uit de diepvries kun je vrij snel ontdooien in de fryer. 
Schermafbeelding 2018-09-04 om 14.07.38
 

HET EERSTE MEUKVRIJE AIRFRYER RECEPTENBOEK!!!!!!!!

MontAna heeft mij gevraagd, of ik een receptenboek voor hen kon maken. Ze ontvingen hier veel vraag naar. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ben gekomen op maar liefst 40 heerlijke, gemakkelijke, alledaagse , maar 100% meukvrije recepten! Dit heeft MontAna gebundeld in een receptenboek die onlangs is gelanceerd. 
Dit receptenboek is vrij uniek, omdat de recepten 100% meukvrij zijn. Het is voor een groot deel ook geschikt voor veganisten. De recepten zijn:
 
– lactose / koemelkvrij *
– vrij van geraffineerde vrije suikers
– vegetarisch
– glutenvrij
– vrij van kunstmatige additieven
 
(* enkele recepten uitgezonderd, deze bevatten geitenkaas) 
Schermafbeelding 2018-08-20 om 03.57.04
 
Het boek bevat diverse recepten voor iedere dag zoals brood, taart, cake, muffins, ontbijt-recepten, maaltijd-recepten, burgers en snacks. De recepten bevatte weinig ingrediënten, en ingrediënten die in een gemiddeld budget passen. Sommige recepten zijn zeer bijzonder, zoals zwarte-knoflook-chip cookies, en bananenbroodjes. 
Het boek bevat een uitgebreid voorwoord over het gebruik en de bediening van de airfryer. Ook vind je vele onderhoud-tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van je airfryer. Dit receptenboek is eigenlijk een beetje onmisbaar naast je MontAna airfryer. 

WAAR KAN IK DE AIRFRYER KOPEN?

De nieuwe versie is vanaf Augustus 2018 overal verkrijgbaar. In de betere kook / bakwinkels, en via diverse webwinkels.

Notificatie: ik kreeg de afgebeelde airfryer gratis toegestuurd via MontAna. Er zijn géén commerciële doeleinden mee gemoeid, ook geen enkele inkomsten uit het receptenboek, of eventuele kortingsacties. 

 

IMG_5089

WIL JIJ DE HEERLIJKE QUICHE UIT HET FILMPJE HIERONDER OOK MAKEN?

Week en kook dan 500 gram kikkererwten en laat deze uitlekken. Doe ze in een blender of keukenmachine, samen met 500 gram havermout, een scheut Aminos, TeriYaki of tamarisaus, twee eetlepels ras el hanout, een eetlepel kerriepoeder , een thelepel kurkuma, een snufje zwarte peper en een theelepel komijnpoeder, met 250 ml water en blend / maal tot een fijne massa. Bekleed een kleine vierkante bakvorm met bakpapier en stort de massa in het blik. Tik goed aan op het aanrecht zodat de massa goed wordt verdeeld in het blik. Bestrooi met wat bonenkruid ( optioneel)

IMG_5091

Zet de temperatuur op 185 graden en bak 17 minuten. Blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen

 

OPGELET!!!!!

Er lijkt veel verwarring omtrent de nieuwste versie en de verouderde versie van deze MF 299 XL. In het kort een uitleg:

De nieuwste MF 299 XL versie heeft enkele verbeterpunten. Wat deze zijn, lees je in dit review. Het MODEL en dus ook TYPE blijft gewoon hetzelfde, dus ook deze vernieuwde versie is de MF 299 XL. Verder is er namelijk niets veranderd aan het apparaat en zijn functies.
De oudere modellen , dus de modellen met de stalen coatinglaag, en zonder stabiele dop in de bak, worden momenteel door verschillende leveranciers uitverkocht voor zeer lage prijzen. Ik heb € 72 euro als laagste prijs gelezen. Als je geen gehele keramische airfryer wenst met een stabielere greep, dan kun je van deze goedkope prijzen profiteren. Maar wil je de nieuwste dan kosten deze € 189 euro. Er zijn helaas nog een aantal leveranciers die de versie 1 van de MF 299 XL nog steeds voor de volle mep aanbieden dus pas daarvoor op. We hopen dat deze verouderde versie zeer snel uitverkocht is, zodat de verwarring ook is opgelost.De oudere versies worden namelijk nu niet meer gemaakt. 

HOE WEET IK NU OF IK DE NIEUWSTE VERSIE HEB?

Dit kun je zeer eenvoudig herkennen aan de dop in de bak zelf. Versie 1 heeft deze dop NIET. Heb je dus een airfryer zonder deze dop in de bak, heb je versie 1, zit deze dop er wel, heb je versie 2. 

WAAROM WORDEN DE EERSTE VERSIES NU ZO GOEDKOOP AANGEBODEN?

Omdat deze niet meer worden gemaakt. Leveranciers die nu nog wat op voorraad hebben verkopen deze uit voor stuntprijzen om zo van hun oude voorraden af te komen. Voor zover bekend bij MontAna zijn deze bevoorradingen van de eerste versie nog zeer minimaal.

WAAROM IS HET TYPENUMMER NIET VERANDERD?

Omdat het apparaat ZELF  niet is veranderd. Er zijn wat dingen verbeterd. Deze kun je hierboven lezen en ook zien in het you tube filmpje. Zodra versie 1 overal is uitverkocht zal de verwarring ook vanzelf verdwijnen.

 

25 Reacties op “Verbeterde nieuwe versie MontAna airfryer MF 299 XL

 1. Het typenummer is wél veranderd . Ik heb afgelopen weken zitten zwoegen op internet om zeker te weten de echte ceramic versie te vinden . Er wordt heel veel aangeboden als de MF 299 ceramic. Ook voor een veel lagere prijs dan 189 ( dit is de adviesprijs !)Hoe wist ik zeker dat dit ook daadwerkelijk de keramische is? Ik kreeg geen duidelijkheid.
  Uiteindelijk STT Lelystad gebeld. Te horen gekregen dat ik op het EAN nummer moest letten zoals vermeld op hun website ,daar staan 2 modellen op .Een medium pan ( 3.2 inhoud) en één XL (5.5 inhoud) .Die laatste is de nieuwe versie, eigenlijk een XXL qua inhoud ( check hun website)
  Daarna weer gaan kijken naar internetwinkels en vond diverse MF 199 XL aifryers ( met een coating waarvan niet wordt prijs gegeven wát het is !! bij navraag STT, zij wisten het nl ook niet : made in China ).Precies het zelfde model als de MF 299 ,echter zonder keramische coating . En inderdaad een ander EAN nummer.
  Het is mij duidelijk geworden dat er met de prijs van de nieuwe versie veel gestunt wordt.Wat betekent dat de MF 299 ceramic zeer voordelig aan te schaffen is.
  Nog niet aangeschaft zelf. Vind die errug groot, ben alleen.
  Zie ook mijn reactie van 3 oktober 2018 op Oscar over het loslaten van de laag ( jouw review Monique van 2016, toen had ik STT nog niet gebeld)
  Groetjes en Good luck ermee 🙂

 2. Ik heb ook maanden gesnuffeld en kwam terecht bij Bol.com alwaar de afgebeelde en besproken fryer te koop is voor € 110. Alles over en over gecontroleerd en het is inderdaad dezelfde. Toch heb ik hem nu besteld bij PuurMieke.nl voor € 9 meer, Mieke is goed bezig en heeft een klein maar goed bedrijfje, ik gun het haar, zeker omdat het in combinatie is met het MeukFry kookboek van Monique, voor mij kan de deal niet meer kapot.
  Voor de rest heb jij Aibel, grotendeels gelijk.

  • dit gaat ECHT om de oude versie, geloof me nu AJB. Ik heb dit nagevraahgd zowel bij BOL als MONTANA. Bovendien krijg je er het boek gratis bij he? ( warde € 18)

  • Rob , bij PuurMieke is de pan 189,00…
   Oehh, dat is een verschil van 79 euro.Voor mij wel een issue…Ben een minimaatje 😉

 3. Hij is binnen! En hij is prachtig 😀 Meteen een patat-experiment gedaan: frieten au naturel met alleen zout zonder vet. Gewoon iets-kruimige piepers uit de super op de mandoline gemodificeerd tot patatjes en verder de aanwijzingen van Monique gevolgd. Zo grappig dat dat ook gewoon lukt. De mannen waren niet helemaal onverdeeld positief: de ene vond het elke hap lekkerder en de andere miste het vet. Sja, het is even wennen, maar ik vond ze goed gelukt voor een eerste keer.

  Ik ben er superblij mee. Dankjewel!

   • Hi Monique,

    Jij weet waarschijnlijk waar ik de goeie kan bestellen?

    Lieve groetjes
    Hazel

  • Hi
   Waar heb u deze besteld en welke naam moet ik aanklikken ?
   Ik zou namelijk graag de 5,5 inhoud willen bestellen.
   Maar nog belangrijker de echte
   De echte met Keramiek laag.

   Met vriendelijke groet
   Hazel

 4. Ik heb meermaals contact gehad met STT Lelystad zélf.Waar de Fryers vandaan komen.
  Zij hebben mij verzekerd dat ik op de EAN-code moet letten bij aankoop…
  Dat is voor de MF-299 XL Ceramic 8718868771186 En dat is echt wél de nieuwe versie.
  Bij Bol nu rond 110,00 , wisselt steeds beetje, afhankelijk door wie geleverd .
  De oudere versie / model is HF-199 XL is ook nog steeds te koop bij Bol..(en elders)
  Voor 119,00 nu .. Surf maar naar Bol. Ean code 8718868771155
  Je moet op de EAN code letten.

  Ik heb nog steeds geen Fryer gekocht, wacht nog even ….:)

 5. Hi,
  Ik heb m ook ontvangen en voor Sinterklaas gekregen, dus vandaag geopend.
  Ik vind het een groot nadeel dat de gehele bak uit de fryer moet wil je het mandje eruit kunnen tillen!
  Ik ben bang dat je iedere keer je handen brandt wanneer de bak eruit gaat. De bak heeft aan de onderkant ook nog een schroef, die beschadigt de ondergrond/tafel als je schuift. Het mandje scharniert ook niet, te weinig ruimte tussen de bak en het mandje.
  Hoe denken jullie hier over? Of doe ik iets verkeerd?
  Mij valt dit erg tegen….
  Had voorheen een Philips en daar bleef de bak zitten en het mandje kon er gemakkelijk uit. Maar die was van teflon, vandaar de keuze voor de Montana nu.

 6. zoals al hierboven aangegeven heb ik hem aangeschaft, wat een geweldige airfryer, ik gebruik al jaren een airfryer maar deze overtreft mijn stoutste wensen, alle lof voor Montana, Puur Mieke en Monique, helemaal top

 7. we gebruiken nu al een tijd de montana mf-199xl nu hebben al een paar keer gehad dat de buiten mand spontaan er af viel nu in stukken voor de rest fantastisch

 8. Hallo, is er een foto van het verschil van de oude versie vs de nieuwe versie? Een foto van de ‘knop’ in de bak? Alvast bedankt voor uw reactie.
  Mvg

   • Bedankt voor uw reactie. Fijn dat mijn interesse wordt gewaardeerd.

    U had ook kunnen reageren dat het er wel in staat beschreven en dat ik het nogmaals zou kunnen lezen.

    Positief gezien heb ik uw review dus verkeerd begrepen.
    Maar ik heb het nu zelf al gevonden, dus ik heb geen hulp meer nodig.

 9. Oude (kleine) Montana stuk, onmiddellijk een nieuwe (nu XXL) gekocht. Wil niet meer zonder. En ik kreeg je boekje erbij! Mijn vraag gaat over het schoonmaken van e Airfryer. Op de doos staat in grote letters dat de baklift en de bak in de vaatmachine mogen. Dit in schril contrast met de schoonmaakadviezen uit het boekje : liefst zonder schoonmaakmiddel met zacht vochtig doekje schoonpoetsen. De bak liever niet onder warme kraan afspoelen. Wat moet ik nu geloven?
  Het typenummer is trouwens MF399

  • Dit gaat om algemene adviezen van de fabrikant. Ik persoonlijk zou het niet in de vaatwasser doen omdat dir de levensduur aanzienlijk zal verkorten. En wat is even omspoelen onder de kraan voor extra werk tenslotte? 😉 Je mag doen wat je wenst, ik geef alleen mijn advies. Warme groet!

 10. Hoi het zal wel aan mij liggen maar snap er nu helemaal niks meer van. Als ik het verhaal van Monique lees begrijp ik dat er 3 verschillende airfryers zijn. De MF 199. De MF 299 xl. En de MF 399 xxl. Dit klopt ?????
  Verder begrijp ik dat de MF 299 in 2018 is vernieuwd. En dat die hetzelfde modelnummer heeft. Als.de oude MF 299. Heb ik dat goed begrepen?????
  En dit is te.zien aan de knop.
  De MF 299 van bol is de oude uitvoering.

  Mieke heeft de nieuwe uitvoering (Is duurder en momenteel uitverkocht)
  Heb ik het zo goed allemaal of klopt mijn verhaal.helemaal.niet.

  De.MF 399 is dus niet vernieuwd ???

 11. Goedenavond . Ik heb de reacties gelezen en vind ze erg verwarrend. Als ik het goed begrijp van Monique dan zijn er 3 verschillende airfryers. De MF 199. De MF 299 xl en de MF 399 xxl.waarvan de MF 299 in 2018 is vernieuwd . Heb ik het zo goed begrepen????
  Dat houd in dat de oude en nieuwe MF 299 dezelfde nummers hebben en bij Bol is de oude en bij Mieke de nieuwe. (welke momenteel is uitverkocht begrijp ik )
  Klopt dit allemaal?????
  En houd dat in dat de MF 399 de oude constructie nog heeft
  Vr gr Hilda

 12. Ik heb de montana ook aangeschaft. Weet jij misschien hoe ik aan schaaltjes of iets dergelijks kan komen zonder gaatjes en ook keramisch? Van phillips zijn er zat, maar die zijn weer gecoat! dus die hoef ik niet

  • ik ben bezig om met Montana wat bakmaterialen op de markt te zetten….kijk anders eens rond in bakwinkels. Succes!

 13. Is er een verschil tussen de mf 299 Xl en de mf 399 xxl behalve de grootte?
  Heb nl gezin met 6 personen dus hoe groter hoe beter 😉

 14. Beste mevrouw van der Vloed,
  Wij willen ook een airfryer zonder teflon. En toen kwam ik op uw site de Montana tegen. ik zie dat Expert deze ook levert. Geinformeerd bij Expert. Zij geven aan dat hun ervaring is dat de binnenlaag net zo snel loslaat als bij overige airfryers. Alleen zit er dan teflon in ipv een keramische binnenlaag. Maar ook dan zou je dus rommel in je lichaam krijgen. Graag zou ik uw ervaring vernemen. Ik begrijp dat u de airfryer best regelmatig gebruikt, dus dat lijkt mij een goede leidraad. Alvast bedankt! Met vrgr Henk

 15. Montana Airfryer MF-919TS (2016)

  Dag, ik zoek hiervoor een nieuw keramisch mandje + nieuwe bak (ook keramisch)
  Is dit lonend, of zegt u dat ik beter ’n hele nieuwe airfryer aan kan schaffen?

 16. Onlangs was ik bij iemand thuis die 2 weken geleden een airfryer van Blokker gekocht heeft (aanbieding van € 65). Toen hij de airfryer liet zien, viel mij direct op dat de binnenkant van deze Blokker airfryer er precies hetzelfde uitziet als mijn Montana MF 399XXL. Ook met dopje, echt precies hetzelfde. Zou dit dan ook een keramische zijn dan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *