ZAO natuurlijke make up…..echt ?

Natuurlijke make up…….

Het blijft nogal een dingetje. Ik heb over de afgelopen jaren ontzettend veel uitgeprobeerd, uitgeplozen, en getest. En er zijn zeker merken, die zijn blijven hangen, zoals PHB ETHICAL BEAUTY. Maar toch mist dit assortiment nog teveel, om aan al mijn eisen te voldoen. Mijn zoektocht naar DIE make up lijn die 100% geheel op mijn wensen en eisen aansluit, die moet ik nog gaan vinden. Je zou nu je wenkbrauwen wat omhoog kunnen trekken, en mij vragen ‘ wat zeur je nou Monique ? Leef je onder een steen of zo ? Kijk eens om je heen, het krioelt van de “ natuurlijke “ make up !!! “
Begrijpelijke vraag. Want het lijkt inderdaad, alsof er opeens geen NASTY make up meer bestaat. Alles is vegan, cruelty free, vrij van dit / dat/ zus en zo en “ met natuurlijke ingrediënten “ . Maar als dit echt zo was, had ik er uiteraard geen moeite mee om ECHTE NATUURLIJKE make-up te vinden. Want daar zit de crux. Er wordt tegenwoordig in de wereld van beauty en cosmetica ge-droef-toeterd bij het leven, dat alles puur, lief, leuk, aardig, goed, gezond enzovoort is, maar de adders onder dat groene gras zijn niet te tellen. Er zitten zeer grote verschillen tussen NATUURLIJK geclaimde make-up, en ECHT NATUURLIJKE make up. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met WELEDA en NIVEA. Weleda is een ECHT natuurlijk merk, Nivea doet net alsof. Omdat Nivea een massaal wereldwijd merk is, en Weleda niet. De termen natuurlijk / vegan / dierproef-vrij verkopen, en de kleur groen ook. Dat heeft de cosmetica industrie inmiddels erg goed in de gaten gekregen en anticipeert daarop.

MIJN HUID……

Als er iemand de aangewezen persoon is om echt natuurlijke make up te testen, dan ben ik het. Ik kamp al sinds mijn baby jaren met een extreem overgevoelige huid. Soms kon mijn moeder mijn lijfje niet eens normaal aanraken omdat het “ in de brand “ stond. Er moest met mijn tere huidje zeer voorzichtig worden omgesprongen, mijn oma maakte voor mij een speciale zalf met vers geplukte brandnetel, wat als enige leek te helpen. Anno 2024 ( 54 jaar) is het niet veranderd en moet ik voorzichtig blijven. Ik weet niet beter, als kind wist ik ook niet beter dan dat ik niet zomaar een lik Nivea op mijn huid kon smeren. Een huidziekte is het GODDANK niet, maar er werd wel al zeer vroeg geconstateerd dat mijn huid EXTREEM overgevoelig was, en zeer kwetsbaar. Ook de zon is nog altijd een ding, ik heb een lichte zon-allergie ontwikkeld. Afijn, je begrijpt, dat make up voor mij in mijn tienertijd EEN NO GO was. Alle Catrice / Miss Sporty / Essence is aan mij voorbij gegaan, maar gelukkig had ik er ook geen enkele behoefte aan. Ik heb mijn tienertijd make-up loos doorgemaakt, en niets gemist. Dat scheelde uiteraard. Want als ik een beïnvloedbaar kind was geweest, zou ik er echt wel last van hebben gekregen, om al mijn vriendinnetjes met een vol geplamuurd gezicht te zien. Pas in mijn twintiger jaren begin ik een beetje interesse te tonen en rond te kijken of er iets voor mij verkrijgbaar was. Ik kwam niet verder dan de BODY SHOP, waar er een lippenstift verkrijgbaar was, waar ik tegen kon. De rest kon ik op mijn buik schrijven. Make up is voor mij altijd een beetje een voorbij gepasseerd station geweest. Ik had wel interesse zo nu en dan, maar echt bekoren kon het mij gelukkig verder ook niet en ik zag ook de vele voordelen. Ik hield mijn zakgeld in mijn zak, en had geen gedoe met doorlopen mascara 🐼 enzovoort.
Nu ben ik 54, en sinds mijn 50 ste ben ik toch wel wat frequenter gaan zoeken naar goede, echt natuurlijke make up. De jaren werden zichtbaarder in mijn gezicht, met name rondom mijn ogen. Ik mag sowieso niet mopperen, ik ben echt nog best goed geconserveerd voor mijn 54 ste 🙌, en daar dank ik op mijn knietjes voor. Mijn huid ziet er nog geweldig goed uit, alleen rondom mijn ogen is het een verzakte boel aan het worden.
Een echte barbie-pop met een kilo make up op mijn gezicht zal ik nooit worden, ook niet als mijn huid het wel kon verdragen. Maar als ik de boel met goede make up in basis wat kan vervagen, dan teken ik daar wel graag voor.
En dus is het een zoektocht. Zodat ik echt kan zeggen “ DIT IS HET! “ Er zijn een tweetal merken die daar dichtbij zijn gekomen, maar ik mis toch nog veel. En dus werd ik best enthousiast, toen Rosa ( www.puurenfit.nl ) bij mij aan kwam bellen en bijna uit haar voegen sprong van enthousiasme over een make up merk, wat zij had gevonden : ZAO make up. Kan ik hier dan eindelijk bij thuiskomen ????

ZAO MAKE UP …..

Mijn neus zat meteen in de research naar dit merk, want natuurlijk wilde ik daar alles over weten. Het gaat om een Frans merk, eigendom van COSM’ETIKA, wat in 2012 is opgericht door de vier Franse vrienden David, Philippe, Yvan en Salima. Zij vonden het de hoogste tijd worden voor een make up lijn, die ECHT natuurlijk gecertificeerd was, maar ook ethisch verantwoord en duurzaam. Dat werd ZAO . Het werd extra bijzonder, want zij waren het allereerste merk, wat navulbaar is. De verpakkingen zijn bovendien al net zo uniek, want ze worden gemaakt van bamboe. Het idee ontstond bij David, die op zijn beurt op het idee kwam dankzij zijn Taiwanese vriend die hem op een dag een doos met een mechanisch potlood en een bamboe stift aanbood. De verpakkingen waren geboren. Dat het bamboe moest gaan worden was voor de vier geen vraagstuk. Dankzij de uitzonderlijke groei van bamboe is het een kampioen in de opslag van koolstof tijdens zijn levenscyclus. Hierdoor geven de producten van ZAO sowieso al een veel kleinere voetafdruk.
De inhoud is natuurlijk ook erg belangrijk. En ook dat zit meer dan goed. Het merk staat voor producten met onberispelijke samenstellingen waarvan 100% van de ingrediënten daadwerkelijk ook van een natuurlijke oorsprong betreft. De grondstoffen worden verkregen door een niet-vervuilende eenvoudige transformatie van een plant of een mineraal, zoals plantenextracten, plantaardige boters en oliën, en minerale pigmenten. ZAO werkt volledig ethisch en ecologisch en werd daar in 2014 voor beloond met een vermelding “ SLOW COSMETICS “. Ook wel langzame cosmetica, wat je een beetje kunt vergelijken met fast en slow fashion En fast en slow-voedsel. Alle producten zijn biologisch door ECOCERT gecertificeerd volgens de Ecocert greenlife en Cosmos standaard, en gelabeld Cosme-bio. Alle ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van chemische meststoffen / pesticiden , en worden bodem en grondwatervervuiling sterk geminimaliseerd.
Dit resulteert o.a, dat alle make-up veel beter kan worden verdragen door de huid, omdat alle echte werkzame bestanddelen veel geconcentreerder zijn dan planten uit conventionele landbouw.

DE NAVULBARE VERPAKKINGEN……

Naast bamboe wordt er in secundaire verpakkingen gebruik gemaakt van biologisch katoen. De producten worden geleverd in katoenen en bamboezakjes, om zo je navulbare verpakking goed te beschermen, zodat jij het tot in de eeuwigheid kan her-gebruiken. Die zakjes kunnen weer worden hergebruikt, in tegenstelling tot kartonnen om-doosjes.
De navullingen zijn los bij te bestellen, wat het ook meteen extra leuk maakt, om bijvoorbeeld steeds van kleuren te veranderen. Zo kun je op een duurzame en verantwoorde manier steeds opnieuw een nieuw kleurtje uitproberen.
Naast dat het een waanzinnig mooi systeem is, zijn de verpakkingen BEELDSCHOON. Je kunt ze mooi uitstallen op je make-up-tafel. Best uniek!

HET ASSORTIMENT …..

Waar ik toch wel erg van onder de indruk raakte, is het ruime assortiment. Waar vele andere merken zo’n beetje blijven steken in de basis, geeft ZAO erg veel keus in kleuren en soorten. Er is veel voor de teint / de ogen / de lippen en de nagels. Daarnaast zijn er ook penselen. Ik keek mijn ogen uit. En kreeg last van keuze stress. Wat wat kon ik het beste gaan testen ? Ik ben gaan kijken naar wat ik meest belangrijk vond in mijn basis make up. En dat is toch dan wel meteen de teint, wat camouflage geeft. Dus ben ik gaan zoeken naar een goede kleur foundation, een consealer, en een poeder. Daarnaast vind ik een leuke blush ook altijd erg leuk voor wat kleur in mijn smoeltje. 😃
Voor mijn ogen vond ook het weer een uitdaging. Ik ben namelijk nog gevoeliger op mijn ogen dan mijn huid is. Ik kan oog-makeup dan ook echt een beetje spannend vinden. Toch heb ik de dappere gok gewaagd en bestelde ik een mascara, een oogpotlood en een eye-liner.
Om de boel af te maken, bestelde ik een lip gloss en een lippenstift.

DE BB CREAM

Ik ben niet zo’n fan van foundation. Daar krijg ik vaak zo’n pancake-laag van op mijn gezicht. Een BB cream werkt voor mijn huid meestal beter, en daarom koos ik ook voor deze optie. Wat ik al direct erg fijn vind, is de SPF20 in deze cream. Wat ik wel een enorm minpunt vind, is dat deze BB cream niet navulbaar is, dat snap ik wel, want zo’n tube is lastig om te her-vullen, maar verzin dan een andere verpakking, waar dit wel lukt…..
Er zijn drie kleuren, een LIGHT ( 760 ) een MEDIUM ( 761 ) en een TAN ( 762 ) Ik ging na wat dubben voor de light. Ik heb een ultra transparante huid. De tube is verder hartstikke leuk, met een bamboe dop. Er wordt verteld, dat je deze BB cream zeer dun moet aanbrengen op de “ kale “ huid, omdat de textuur zeer licht is. Dat is natuurlijk berst prettig, zuinig in gebruik!
Ik start altijd mijn basismake-up met een foundation ( Dr Haushka ) en daarna een consealer voor rondom mijn ogen. Dit keer dus een start met de BB cream. De geur en textuur is erg aangenaam. Het blend erg makkelijk en snel uit over je gezicht en de teint vind ik ook mooi, maar waarschijnlijk iets té licht voor mijn huid. Toch maar een wat donkere kleur moeten kiezen…Dat je de BB cream echt heel dun moet opbrengen, is een MUST. Ik gebruikte een erwtje, wat ik ook normaal gebruik bij mijn foundation, maar dat was toch best iets teveel. Ik heb er uiteindelijk wat af gedept met een tissue. Dus tip : gebruik ECHT heel weinig, een half erwtje volstaat. Dat er een SPF 20 inzit is ook merkbaar. Daarom ook : smeer niet teveel op. Verder ben ik er echt tevreden over, mijn huid was mooi egaal en glad. Ja, een topper!

CONSEALER

Mijn eeuwige zoektocht naar een echt goede consealer lijkt bijna een op te geven strijd. Terwijl ik daar juist de meeste behoefte aan heb. Mijn ogen zijn echte ‘ stoorzenders “ in mijn gezicht. Ik heb last van verzakkingen, kraaienpootjes, en blauwe hang-zakken onder de ogen. Gelukkig lijk ik nu wel een perfecte crème te hebben gevonden die samen met de bakuchiol van suit Matters zijn werk doet, maar die echte zones gaan daar natuurlijk nooit mee weg. Dan is een consealer fijn. ZAO heeft er vier en een consealer ( 499 ) voor plaatselijke roodheid en couperose wat te doen vervagen. Ik koos voor nummer 492. Volgens Zao is deze perfect voor een oplichtende porseleinen huid, en dat heb ik wel. De 494 trok mij echter ook, deze heeft als bijlage dat het blauwachtige kringen doet vervagen, maar toch probeer ik het met de 492.
Deze consealers kun je navullen.
Na mijn BB cream heb ik deze stick aangebracht, en aanvankelijk vond ik het wat stroef op mijn huid. Ik besloten daarom met een wattenstaafje wat aan te brengen. Dit lijkt echt goed te werken. Het brengt meteen ook niet teveel tegelijk aan, zodat je geen panda ogen creëert. Wat mij meteen opviel, was de heerlijke geur die van deze stick afkwam. Ik ben zeer geur-gevoelig, en dus kwam deze als zeer aangenaam bij mij binnen. Het uitblenden gaat prima, snel en prettig en de dekking is ….nou ja, goed, maar niet zeer goed, maar dat is mijn eeuwige probleem met consealers, geen enkele dekt alles echt goed bij mij. Met name de kringen niet, maar de rest ? Ja, prima! Ik denk zeker, dat dit één van de betere consealers is die ik tot nu toe heb getest!

COMPACT POWDER

Er zijn zes kleuren compact poeders verkrijgbaar in de kleuren 301 / 302 / 303 / 304 en 305 , lopend van licht naar donker. Het poeder versmelt op natuurlijke wijze met de huid, wat zorgt voor een egale teint zonder glans. Deze werking is afkomstig door gemicroniseerd bamboepoeder, wat rijk is aan silica. Het is geschikt voor alle huidtypen, maar voor de rijpere huid wordt de mineraal Silk geadviseerd.
Helaas ontdekte ik dat te laat, en bestelde nummer 304….Toch ben ik het gaan testen. De compact poeder is navulbaar.
Mag ik eerst even een SHOUT OUT geven voor de PRACHTIGE doosjes ? Er zitten twee magneetjes in die op elkaar klikken zodat het deksel er niet los op blijft liggen. HOE TOF! Wat een mooie doosjes zijn het, echt een plaatje voor in je badkamer. De kleur die ik koos is vrees ik ook net even iets te licht voor mijn huid, maar eigenlijk ook niet, ik heb er een beetje een “ op-de-wip “ gevoel over. Want lelijk ? NEEEEEEJ! Ik ben er zelfs best een beetje enthousiast over, maar soms denk ik wel even vertwijfelend of het niet nét even een tikje te licht is voor mijn huid. Verder een geweldig poeder, zeer fijn op de kwast, zeer prettig aan te brengen. Blijvertje!

COMPACT BLUSH POEDER

Deze blush poeder is een compacte poeder. Dit geeft een een frisse teint. Het poeder laat zich zeer goed blenden op de wang. Er zijn zeven verschillende kleuren, lopend van 321 tot 327. Ik koos voor de meest roze/ rode kleur : de 327. De blush is navulbaar.
Ook deze blush komt in zo’n geweldig doosje, wauw, ik vind ze echt té gek! Een ook de blush! Die is geweldig in pigment! Ik kreeg van een heel klein beetje een prachtige blush op mijn koontjes! Superblij mee!

EYE LINER

Wat kan ik jaloers zijn op de mensen, die zonder enige moeite een prachtige WING kunnen maken…..ik oefen mij al jaren suf, maar ik krijg het maar niet onder de knie. Zelfs geprobeerd met plakband, ik vond die hack geweldig, maar ook dat faalt bij mij faliekant. Ik heb er gewoonweg geen vaste hand voor. Toch vind ik een eye-liner iets geweldigs. Je kunt er prachtige strepen mee zetten. ZAO heeft er ook een paar, maar liefst zes! Van twee tinten zwart ( 066 en 070 ) tot grijs ( 071 ) en wijnrood ( 074) en groen ( 075 ) Ik koos de 066.
Ik heb geen wing-skills, maar ik heb geprobeerd voor deze test om een dun lijntje te trekken boven het ooglid. De tip ( ik weet : voor de echte make up-artist en fans onder ons DE cruciale factor van een eyeliner ) is GE-WEL-DIG . Echt geweldig, zeer dun en daardoor perfect aan te brengen zonder te knoeien. Nogmaals, ik ben GEEN make up- queen, ik zal het nooit worden, maar deze eyeliner helpt mij in ieder geval wel enorm om mijn wing-skills te gaan leren!

MASCARA

Mascara is voor mij HET dingetje. Van alle oog-makeup heb ik daar het meeste last van. Het is voor mij dan ook eigenlijk een soort NO GO AREA, maar gelukkig vond ik afgelopen jaren wel erg fijne, waar mijn ogen geen problemen mee hadden. En dan nu zie ik hier vier verschillende soorten, die ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn:
– DE VELVET MASCARA
Geeft dichtheid aan de wimpers dankzij de soepele textuur. Het borsteltje is gemaakt van 100% siliconen, met een multi-lengte. Geeft een zeer gepigmenteerde kleur. De kleuren zijn er in  080 zwart, 081 bruin, 082 blauw en 083 pruim
– DE DEFINITION MASCARA
Deze mascara geeft een goede verlenging De vloeibare textuur glijdt over de wimpers tot in de punten, de formule is verrijkt met cellulosevezels, wat wimpers optisch bekeken dikker, voller en langer maakt. Het borsteltje heeft zeer strakke haartjes waardoor de wimpers vanaf de wortel goed zijn door te kammen en te scheiden, wat een “ wimper-tot-wimper effect “ geeft zonder klontjes/
– ALOE VERA MASCARA
Voor een long-lastig-look. De ontwikkelde samenstelling en de specifieke vorm van het borsteltje maakt het mogelijk om de mascara wimper-voor-wimper aan te brengen. Deze mascara is tevens ontwikkeld voor mensen zoals ik, die last hebben van gevoelige tot zeer gevoelige ogen. Ze zijn er in twee kleuren : 090 zwart en 091 bruin.
– VOLUME & SHEATHING MASCARA 
Deze mascara maakt de wimpers dikker en geven het meer volume, om je blik te intensiveren. De specifieke vorm van dit borsteltje geeft het een omhullend effect dat de wimpers omkrult. Ook deze mascara is geschikt voor mensen met gevoelige ogen, maar ook voor contactlens-dragers uitermate geschikt. Deze is verkrijgbaar in twee tinten : 085 zwart en 086 bruin.
Alle mascara’s zijn hervulbaar. En iedere mascara heeft en formule van 100% natuurlijke oorsprong, en is uiteraard biologisch gecertificeerd, iets wat je op gebied van mascara ook niet zo vaak tegenkomt. De mascara bevat 7 ml.
Ik ging voor de aloe vera mascara nummer 090,  uiteraard omdat deze zeer geschikt lijkt voor gevoelige ogen.
Wauw….mag ik even applaudisseren voor deze mascara ? Alles KLOPT aan deze mascara! Het liet mijn ogen met rust, het geeft mijn wimpers een kick van heb-ik-jou-daar, mijn wimpers lijken wel meterslang! Zo dan! 😃 Ik heb geloof ik mijn mascara eindelijk gevonden!

LIP GLOSS

Ik hou wel van een mooie, subtiele lipgloss. Ik gebruik regelmatig PHB lipgloss. Ik was daarom ontzettend benieuwd, hoede lipglosjes van ZAO mij gingen bevallen. Zij hebben er in totaal zeven, genummerd van 011 tot 017. Ik hou erg van subtiele, niet-te-felle kleuren, een natural tint, zeg maar, op de lippen.. Wat mij betreft is de kleur 012 dan de mijne.
De lipglosses zijn verrijkt met biologische cacaoboter, wat ervoor zorgt, dat je meteen ook je lippen verzorgt en zacht en soepel maakt.
WAUW! 😄💋Dikke kus voor deze lipgloss! Wat een heerlijk klosje, niet te opzichtig, maar natuurlijk, wat ik juist zo fijn vind. Het werkt als Ewen lippenbalsem met een prachtige subtiele glans. Ik heb de glos de hele dag op gehad en het bleef echt lang zitten, terwijl mijn lippen zacht en soepel aanvoelden. Joepie! Blij mee!

WAT VIND IK ERVAN ?

Ik geloof dat ik niet hoef te vertellen, dat ik echt oprecht enthousiast ben. En wat vind ik het fijn, dat een merk zijn kop boven het maïsveld durfde uit te steken en ALL THE WAY durfde te gaan. Want alles aan deze make-up-lijn KLOPT wat mij betreft. Ik gebruik de make up inmiddels een week, en mijn huid geeft geen enkele reactie. Sterker, het is het tegenovergestelde : mijn lippen zijn soepel en zat, mijn ogen kunnen normaal door de mascara heen kijken, geen huid irritaties….wat een VERADEMING!! Ik ga nog wel wat andere tinten / kleuren uitproberen, maar voor de eerste basis make up ben ik ab-so-luut NIET BOOS! Het smaakt naar meer, ik ben erg benieuwd naar andere make up.
Na mijn goedkeuring bracht ik het binnen bij puur & fit. We krijgen erg veel vraag naar make up, en alhoewel we wel het e.e.a hebben van PHB bleef de vraag groot. Ik hoop, dat we met deze nieuwe aanwinsten aan de vraag kunnen voldoen!

WAAR KAN IK BESTELLEN ?

Ben je ook enthousiast geworden ? Puur & fit heeft meer dan 80 producten opgevoerd om mee op te starten. Als dit goed aanslaat, gaan we het assortiment uitbreiden. Wil je naar het complete overzicht , KLIK DAN HIER 

 

Wil je direct naar alle TEINT producten ? KLIK HIER

Wil je direct naar alle OOG producten ? KLIK HIER

Wil je direct naar alle LIP producten ? KLIK HIER 

 

Er werd veel gevraagd, of er ook in deze serie een reinigingsmiddel-team ( milk en lotion) bestond, nou, zeker! Ik heb het meteen getest, om te bekijken of dit ook wat voor mij kon zijn.
Het gaat ook hier weer om zeer bijzondere producten:
– een CLEANSING MICELAR JELLY reinigingsgel
– een INTIUTIVE RADIANCE TONIC lotion
Om te beginnen zijn beiden zeer tot ZEER geschikt voor de gevoelige huid, dat klonk mij al meteen als muziek in de oren. Maar daar houdt het dus niet bij op.De reinigingsgel bevat bijzondere ingrediënten als biologische  bamboebloesemwater, toverhazelaarbloesem water, aloê vera sap, en leuconostoc radisch root ferment. Dit is een natuurlijk conserveermiddel gemaakt van radijs en de melkzuurbacterie leuconostoc kimchi, juist, dezelfde melkzuurbacterie die ook wordt gebruikt om kimchi te maken. On-wijs uniek, dat dit ook in deze reinigingsgel wordt toegepast! Naast deze melkzuurbacterie is er ook nog een andere bacterie aan toegevoegd : lactobacillius. Alles is vervaardigd uit biologische grondstoffen en zit in de inmiddels bekende tube verpakt met bamboe dop. Je kunt de wasgel gebruiken om je gezicht te reinigen, en om make-up te verwijderen op een zeer milde wijze. De geur is verrukkelijk : een zachte vanille geur. Je kunt het beste een wasbaar wettenschijfje gebruiken, doe daar een erwtje op en verwijder zachtjes je make up. Je kunt de wasgel ook rechtstreeks gebruiken door wat op je gereinigde handen te doen en je gezicht ermee in te zepen en weer goed af te spoelen.
Ik ben er vanaf het eerste gebruik LYRISCH over! Wauw, mijn huid voelt zo fluweelzacht aan! En mijn make up vliegt eraf. Mijn huid geeft verder geen enkele vervelende reactie. Wat ik ook echt aangenaam vind, is die geur! I KEEP THIS ONE!! 😃
De lotion dan, dat is ook weer zo’n uitzonderlijke. Hierin vinden we ook weer van die unieke ingrediënten, die je niet vaak tegenkomt, naast de toverhazelaarbloesemwater ( leuk scrabble-woord! ) vinden we ook damast roos , citroenwater en een uniek soort bamboebloesem extract ( phyllosachys prominent, ook wel reuzen bamboe ) En voor de liefhebbers : deze lotion is vrij val enige soorten van alcohol. Ook deze lotion heeft een heerlijke subtiele aangename geur, echt heerlijk om te gebruiken. Ik gebruik erg graag een lotion na mijn reiniging, en deze geeft echt dat verfrissende, schone gevoel zonder dat mijn gezicht een gratis facelift voor een uurtje krijgt omdat het strak aanvoelt. Het geeft een zeer milde verfrissing en haalt de laatste restanten weg, maar laat je huid verder soepel en verzorgd achter, klaar voor je crème.

Bestellen ?

KLIK HIER voor de wasgel

KLIK HIER voor de lotion

10 Reacties op “ZAO natuurlijke make up…..echt ?

 1. Hallo Monique, Ik ontvang je mail nu geruime tijd. Het moet me nu van het hart dat ik echt stapeldol word van de hoeveelheid tekst die je nodig hebt om je punt te maken. Je doet harstikke goed werk maar alsjeblieft kom tot de kern zodat ik bereid ben om bijv, je info en datgene wat ertoe doet rondom make-up tot me te nemen. Ik lees het allang niet meer probeer er schuins doorheen te gaan en krijg dan maar half wat ertoe doet mee dat is jammer. Ik weet van mensen om me heen dat ze om die reden gestopt zijn je nieuwsbrief te lezen. Als het niet verandert stop ik ook. Alle goeds, Marianne

  • ik ben NIET KORT van stof. En ik ga mijzelf zeker niet aan anderen aanpassen omdat éen iemand zich daaraan irriteert, het spijt mij. Mijn content is niet kort omdat mijn content ertoe moet doen. En als dat je niet bevalt, dan kun je inderdaad delen overslaan en lezen wat jij interessant vind, of je volgt mij niet meer. Succes!

   • Dankjewel Monique, voor je gedegen onderzoek, investering om steeds weer zelf te experimenteren en jouw ervaringen te delen. Ik blijf je op de voet volgen, heel blij met mensen zoals jij.

     • Juist haar uitleg zorgt ervoor dat ik blijf lezen! Zodat het hele verhaal wat ze te vertellen heeft ook duidelijk overkomt! Ik heb niks aan halve info. Of snelle verkooppraatjes. Ik ben er blij mee en haal er steeds uit waar ik verder mee wil. En past het niet bij mij… ben ik evengoed weer wijzer geworden! En volgens mij is dat nou precies de bedoeling:-)

     • oooh! wat een verademing deze reactie! JIJ snapt het! DANK JE!!!

 2. Zao bestelling. Hoi Monique. De link werkt niet met korting 10%. Mijn bestelling staat klaar maar er wordt geen 10% van Zao gegeven. Een code kan ik niet vinden.

  • Hey Monique, ik heb een vraagje. Wat vind je van de titanium oxide en Iron oxide die in de mascara en lippenstif zit?

 3. Hoi Monique, dit lijkt me echt een heel goed produkt, maar ik vind het altijd moeilijk om de juiste kleur foundation te bestellen, kan ik ook staaltjes bestellen van de foundation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *