Zoete knolselderij patat

Knolselderij heeft zo’n typische smaak, wat je erg lekker vind of van gruwelt. Een middenmoot lijkt er niet tussen te zitten. Wel met deze heerlijke zoete patatten gemaakt van knolselderij! Zeker voor kinderen een regelrechte hit! Dit recept geeft een flink portie patat of twee borden patat.
Dit heb je nodig:
- een kleine knolselderij, gewassen en zeer dun geschild, in dunne patatten gesneden
- twee eetlepels oranjebloesemwater ( toko en biowinkel, let op eventuele toevoegingen) Je kunt ook water gebruiken
- twee eetlepels sevia sweet Xtra
- twee eetlepels kerrie masala
Zo maak je het:
Doe de friet in een kom en meng de kerrie, oranjebloesemwater en stevia goed door de friet. Gooi de friet in de liftbak en bak de frieten op patatstand ongeveer 20 minuten. Blijf tussendoor even controleren. ( 200 graden, 20 minuten)