Zachte chocolade-fruitkoeken

Heb je zin in iets heerlijks, maar wil je daar niet te lang voor in de keuken staan? Dan zijn deze fruitkoeken ideaal. Je maakt ze in een handomdraai, met weinig ingrediënten.

Dit heb je nodig:

  • vier kleine appels, gewassen en in de schil, in stukken
  • een banaan
  • twee kiwi’s, in stukjes
  • 225 gram havermout ( droog)
  • een eetlepel greensweet-stevia sweet Xtra
  • een theelepel ceylon kaneelpoeder
  • een half theelepeltje vanille bourbon
  • 15 gram ( wijnsteen) bakpoeder

Voor de chocoladelaag: zie artikel CHOCOLADE MAKEN

SAM_0377

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met bak[papier. Maal alle ingrediënten in de keukenmachine tot een smeuïge homogene massa. Stort op de bakplaat en smeer uit tot een vierkante plak van ongeveer anderhalve centimeter hoog. Bak de plak in het midden van de oven gaar in ongeveer 25 minuten, blijf tussentijds controleren. Je kunt de plak in vierkante stukjes snijden of er met een ronde koek uitsteker ronde koeken uit snijden.

SAM_0375

Maak de chocolade volgens dit recept.  Laat de koeken drogen.

SAM_0376

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *